Fifty Shades of Grey - Adjustable Nipple Clamps

Varenummer: ERO-E24219
Levering: 2-5 dage
Svælg i midten af nydelse og smerte, når du mister dig selv til langsomt intensivere fornemmelser af disse vægtede brystvorte klemmer. Justerbare tryk eskalere din sensitivitet, indtil du tigger om at få din erotiske udgivelse.

"Det er for både glæde og smerte." Christian frigiver den første klemme og derefter den anden, der forårsager mine brystvorter til at synge med en bølge af sød, sød smerte ... men det er åh-så godt. - Christian Grey og Ana Steele.

Faste-men-blide, justerbare klemmer klemmer brystvorterne med den helt rigtige mængde af pres for langsomt at opbygge en opvarmnings følsomhed, der blomstrer i en pirrende smerte. Svajende fra hver pincet klemme er en streng af metal vægte, der forårsager yderligere fornemmelse af genlyd gennem dine brystvorter med hver subtile bevægelser. Blød silikone diffunderer sværhedsgraden af ​​disse klemmer, der tilbyder et polstret bid, der tillader tryk og bevægelse for at være i fokus i din leg.

Fuld kontrol er sikret med den justerbare pasform af klemmerne, så smerten er aldrig for meget, men altid nok. Grebet kan nemt justeres under brug for øjeblikkelig frigivelse, eller til yderligere at intensivere din leg.

Ideel til brug som en del af progressiv sensorisk leg, kan dit erotiske svar uddybes ved at trække på vægtene eller ved hjælp af en vibrator til at sende lækre kuldegysninger gennem dine sensibiliserede brystvorter.

En del af Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection er godkendt af forfatteren EL James. Komplet med en Fifty Shades of Grey opbevaringspose. Disse brystvorte klemmer er den ideelle erotisk gave til fans af trilogien.

Længde: 8,3 cm
Materiale: Metal
129,00 DKK
Priserne er inklusiv moms
Loading...

Fri fragt – på alle ordre over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Diskret levering.