Fifty Shades of Grey - Glass Massage Wand

Varenummer: ERO-E24208
Levering: 2-5 dage
En eksplosiv G-punkt massage er din, takket være den blide opadgående kurve på denne fantastiske glas dildo. Nyd forskellige fornemmelser fra hver ende, som den spændende tekstureret aksel stimulerer med hvert stød. Varm op eller køle ned til drilleri og nye fornøjelser.

"Kom jeg, højlydt, gribende på livet løs på vasken, en spiral gennem min orgasme, alt spinning og knyttede på én gang." - Ana Steele

Der er to forskellige sider af denne stærke glas dildo, hvilket betyder, at der er dobbelt fornøjelse at opdage. I den ene ende er en enkelt pære med en semi-realistisk form, mens den anden har en dobbelt boble med en rundere, lidt tykkere kurve. Eksperimenter med begge sider for progressiv leg, der langsomt opbygger dig til en intens orgasme.

Gys når de hævede bump kærtegner din klitoris og interne fornøjelses zoner med hvert slag, eskalere dine orgasmic fornøjelser til svimlende højder.

Lavet af stærkt og holdbart borosilikatglas, kan Drive Me Crazy opvarmes eller afkøles til spændende sanseoplevelser, hvilket gør det en alsidig dildo, der udvider din seksuelle horisont.

Øg sensation yderligere ved at anvende lidt glidecreme før brug. Glas er kompatibel med alle typer af glidecreme, udvid anvendelsesområdet for forskellige typer leg.

Egnet for begyndere og erfarne sexlegetøj brugere - drag fuld fordel af den alsidige karakter af denne attraktive dildo.

En del af Fifty Shades of Grey The Official Pleasure Collection er godkendt af forfatteren EL James. Leveres med en Fifty Shades of Grey opbevaringspose, Drive Me Crazy er den ideelle erotisk gave til fans af trilogien.

Længde: 19,1 cm
Indsættelige Længde: 16,5 cm
Omkreds: 11,4 cm
Materiale: Glas
Fleksibilitet: Stiv
Vandtæt: Ja
Indeholder latex: Nej
Indeholder phthalater: Nej
269,00 DKK
Priserne er inklusiv moms
Loading...

Fri fragt – på alle ordre over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Diskret levering.