Perfect Fit - Fat Boy Thin Standard Black

Varenummer: ERO-E25847
Levering: 2-5 dage
The Fat Boy Thin Standard er det nyeste produkt i Fat Boy Line og er perfekt til fyre på udkig efter en ultra-reel følelse. Den super stærke Fat Boy Thin Standard giver den ekstra omkreds til din penis uden at den er for stor for din partner til at håndtere. Det er utroligt nemt at komme til og fra, og bliver på plads ved at hægte på din pung med åbningens hul i bunden af ​​skeden, som også giver den mest tiltalende træk på din pung, ved strøg eller samleje.

The Fat Boy Thin Standard funktioner er nubs og riller og en blød polstret fornemmelse. Bare hæld dine yndlings glidecreme på indersiden, og du er klar til at gå i gang. The Fat Boy Thin Standard er ikke alt for hård ligesom nogle andre på markedet. Blandingen hedder SilaSkin, hvilket er en perfekt blanding af silikone og TPR som giver det et utroligt stræk, hvilket gør det til et af vores mest populære sex linjer!

Den indre dimension er 14 cm, der er designet til en bedre pasform og en perfekt størrelses extender til penetration eller onani.

Husk, det er ikke et præventionsmiddel eller en erstatning for et kondom. Dette produkt er ikke kompatibel med latex produkter. The Fat Boy Thin Standard er sikkert at bruge med vandbaseret glidecreme. Vask grundigt med mild sæbe og vand. The Fat Boy Tynd standard leveres i sort og uigennemsigtig hvid. Dette produkt er porøs.

Perfekt Fit Brand Produkter sælges, og udelukkende beregnet til brug som voksnes legetøj til underholdning. De er ikke beregnet til medicinsk brug, og er ikke blevet klinisk testet. Ingen medicinske krav er berettiget eller underforstået ved brug af disse produkter.

Dette produkt er ikke kompatibel med latex produkter.
239,00 DKK
Priserne er inklusiv moms
Loading...

Fri fragt – på alle ordre over 500 DKK.

30 dages fuld returret

Diskret levering.